Onze diensten

Airco

Ook op warme dagen wilt u een temperatuur in huis waar u zich prettig bij voelt. Hiervoor kunnen wij u van dienst zijn met diverse, op maat gemaakte, airconditioningoplossingen. Airconditioners zijn moderne, energiezuinige en efficiënte oplossingen die als doel hebben de conditie van de lucht (temperatuur, vochtigheid, luchtstroom en reinheid) zo aangenaam mogelijk te maken. Ook kan er met alle airco’s die wij leveren verwarmd worden. Door het hoge rendement kan op deze manier relatief goedkoop (bij)verwarmd worden.

Airconditioners zijn verkrijgbaar in split- en multi splitsysteem.

Single split systemen

Een single split systeem bestaat uit twee delen, een binnen -en buitenunit, die beiden vast opgesteld worden en met koelleidingen met elkaar verbonden dienen te worden. De buitenunit kan op de grond, op het dak of met beugels aan de wand geplaatst worden.

Multi split systemen

Een multi-split systeem bestaat uit een buitenunit en meerdere binnenunits. Door deze ook met koude leidingen met elkaar te verbinden kan er tegelijkertijd met meerdere toestellen gekoeld of verwarmd worden. Dit scheelt niet alleen buitenunits maar werkt ook nog eens zeer efficiënt en is kostenbesparend.

Iedereen kent ongetwijfeld de hoge wandmodellen, maar er zijn nog veel meer modellen binnenunits. Denk hierbij aan casetteunits, plafond/vloermodelunits en kanaalunits.

De merken die wij voeren zijn Mitsubishi, Daikin, Fujitsu, LG en Carrier. Oftewel voor ieder wat wils en in elke prijscategorie een passende offerte.

Worden wij uw partner in techniek?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen met u welke mogelijkheden we hebben voor uw wensen.
Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Direct contact:
06 11 64 64 07
EJInstall
Veldoven 15
8271 RT IJsselmuiden