Over ons

Uw partner in techniek? Dat zijn wij! Een familiebedrijf met 35 jaar ervaring. Wij staan graag voor u klaar. Door vakkundige oplossingen, een persoonlijke benadering en korte lijnen leveren wij maatwerk.

Door de jaren heen is er ook voor ons veel veranderd. De jongere generatie neemt zijn intrede in het familiebedrijf. De ontwikkelingen gaan hard en duurzame technieken nemen de overhand. Hier steken wij als bedrijf veel tijd en energie in. Bijvoorbeeld door het bijhouden van onze kennis door middel van bijscholingen en cursussen. Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen op de voet.

Al onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en voorzien van de juiste certificaten om al onze werkzaamheden te mogen uitvoeren.

Tijdens het gehele traject kunt u rekenen op onze kennis en vakmanschap. Of het nu gaat om de engineering van een nieuw systeem tot het uitvoeren van onderhoud.

Erkenningen en certificaten

Worden wij uw partner in techniek?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen met u welke mogelijkheden we hebben voor uw wensen.
Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Direct contact:
06 11 64 64 07
EJInstall
Veldoven 15
8271 RT IJsselmuiden