Onze diensten

Loodgieter

Waterleiding, riolering, gasleiding en sanitaire installaties zijn zo vanzelfsprekend dat bij het loodgieterswerk niet vaak wordt stilgestaan. Toch maakt ieder huishouden, bedrijf of instelling gebruik van een loodgieter wanneer iets niet meer naar behoren werkt, voor onderhoud of wanneer er verbouwd of nieuw gebouwd gaat worden.

Waterinstallatie

Oplossingen voor uw drinkwater -en sanitaire aansluitingen? Of voor de aanleg, uitbreiding en het onderhoud ervan? Wij pakken het graag voor u aan. Van een wasmachine aansluiting tot het beregenen van een riante tuin.

Sanitair

Of het nu gaat om het vervangen van een kraan, het plaatsen van een toilet of de complete nieuwbouw/renovatie van uw badkamer, wij voeren het graag voor u uit. Voor het bezoeken van een toonzaal, uitwerken van tekeningen en het samenstellen van uw sanitair werken wij samen met onze partners Plieger en Simon de Haas.

Gas

Ook voor goedwerkende en veilige gasinstallaties bent u bij ons aan het goede adres. Is er sprake van nieuwbouw? Dan realiseren wij ook graag complete gasloze installaties voor u.

Worden wij uw partner in techniek?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen met u welke mogelijkheden we hebben voor uw wensen.
Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Direct contact:
06 11 64 64 07
EJInstall
Veldoven 15
8271 RT IJsselmuiden